Bruids, loveshoots, en familie prijzen

UPDATE: Op dit moment neem ik geen bruiloften (2021) en familie-shoots aan. 

Ik neem alleen nog maar bruiloften aan die passen bij mijn stijl. Dit zijn kleine intieme buiten bruiloften of op een eigenzinnige/unieke locatie. Denk je: JA, onze bruiloft zal ze super tof vinden, stuur me dan zeker een berichtje! Ik vind het vervelend om hierin te gaan selecteren en teleur moet stellen maar ik wil het leuk houden voor mezelf en hoop daarin jullie begrip.

Daarnaast ben ik niet meer dagelijks bereikbaar maar probeer ik natuurlijk zo snel mogelijk te reageren op jullie mailtjes!

Liefs Charlotte

 

_N1A6549

Romantische, spontane beelden. Als fotograaf vind ik het een hele eer om bruiloften te mogen fotograferen. Wanneer de dag voorbij is zullen mijn foto’s jullie terug brengen naar al die grote en kleine momenten.

Mijn prijzen heb ik in 2 pakketten ondergebracht:

Pakket A : € 1.495,-
Inclusief:
Kennismakingsgesprek
8 Uur fotografie
Usb stick met 350+ foto’s
2 Weken online gallery  (gemakkelijk foto’s delen met familie en vrienden)
Klein mini album 15×20 cm (deze wordt samengesteld door de fotografe)
Luxe album van 30×30 cm incl. 20 spreads (40 pagina’s)
Gratis Loveshoot voor de bruiloft

Pakket B: € 950,-
Inclusief:
Kennismakingsgesprek
6 Uur fotografie
2 Weken online gallery (gemakkelijk foto’s delen met familie en vrienden)
Usb stick met 275+ foto’s
Klein mini album 15×20 cm  (deze wordt samengesteld door de fotografe)
50% korting op een Loveshoot voor de bruiloft.

EXTRA INFORMATIE

De prijzen van de pakketten zijn inclusief btw en reiskosten binnen Nederland, de Waddeneilanden niet meegerekend.
Het luxe fotoalbum wordt samen met het bruidspaar samengesteld zodat het aan al jullie verwachtingen zal voldoen.
Er is keuze in leer en linnen in verschillende kleuren.
Alle foto’s zijn stuk voor stuk bewerkt en worden in hoge resolutie zonder logo geleverd.

De paketten zijn uit te breiden met de volgende opties:
Elk uur extra kost 120,-
Elke spread  extra van het luxe album kost € 10,-
Heb je gekozen voor pakket B en wil je later toch een album aanschaffen? Dat kan , een luxe album start vanaf € 450,-

_N1A7155

_N1A7159

_N1A7175

Loveshoot € 175,-

Samen met je liefde op de foto omdat jullie wat te vieren hebben of zomaar, het is in ieder geval super leuk om te doen! Een Loveshoot kan ook wanneer je in verwachting bent van je eerste kindje.

Dit is inclusief ruim 50 foto’s. Deze foto’s zijn stuk voor stuk bewerkt en logo vrij.

Een Loveshoot duurt gemiddeld anderhalf uur.
Binnen 3 weken ontvang je de foto’s in een online gallery. Je kan de foto’s online delen met je vrienden en familie en downloaden voor het gebruik op social media. Via de mail ontvang je een link waarop jullie de hoge resolutie bestanden kunnen downloaden. Deze zijn geschikt om te gebruiken voor afdrukken.
Na het boeken van een Loveshoot krijgen jullie een uitgebreid pdf bestand met locaties, kledingtips, werkwijze en evt. na te bestellen producten (albums en afdrukken).

Familieshoot op locatie € 195,-

Ik vind het supe­­­r leuk om familiefoto’s te maken. Het is mijn doel om jullie zo puur mogelijk te fotograferen.  Foto’s waarin jullie jezelf herkennen. Mijn familie foto’s zijn spontaan, intiem, verassend, puur en kleurrijk.

Inclusief minimaal 50 bewerkte foto’s in een online gallery. Je kan de foto’s online delen met je vrienden en familie en downloaden voor het gebruik op social media. Via de mail ontvang je een link waarop jullie de hoge resolutie bestanden kunnen downloaden. Deze zijn geschikt om te gebruiken voor afdrukken.
Een familieshoot op locatie duurt gemiddeld anderhalf uur. Binnen 3 weken ontvangen jullie online de foto’s.
Na het boeken van een familieshoot krijgen jullie een uitgebreid pdf bestand met locaties, kledingtips, werkwijze en evt. na te bestellen producten (albums en afdrukken).

Meer dan 6 personen?  Neem dan even contact met mij op via het contactformulier.

Lifestyle familieshoot € 245,-

Een lifestyle familieshoot begint bij jullie thuis. In een vertrouwde omgeving maken we foto’s van jullie bezigheden.  Knuffelen op de bank, boekjes lezen, tenten bouwen, koekjes bakken, alles kan zolang het maar bij jullie past. Nadat ik genoeg foto’s heb gemaakt gaan we naar een leuke buiten locatie om ook daar nog meer mooie foto’s te maken.
Een lifestyle shoot duurt gemiddeld 3 uur.
Binnen 3 weken ontvangen jullie minimaal 75 bewerkte foto’s in een online gallery. Je kan de foto’s online delen met je vrienden en familie en downloaden voor het gebruik op social media. Via de mail ontvang je een link waarop jullie de hoge resolutie bestanden kunnen downloaden. Deze zijn geschikt om te gebruiken voor afdrukken.

Na het boeken van een lifestyle shoot krijgen jullie een uitgebreid pdf bestand met locaties, kledingtips, werkwijze en evt. na te bestellen producten (albums en afdrukken).

EXTRA INFORMATIE

Alle loveshoots en familie fotoshoots zijn incl. btw en reiskosten binnen 30 km vanaf 7913 TR. Na de eerste 30 km word voor elke km € 0.21 eurocent in rekening gebracht. De genoemde tijden van de fotoshoots zijn slechts een indicatie, soms is dit korter wanneer we al heel snel mooie beelden hebben gemaakt, soms ook  langer. Binnen 3 weken ontvangen jullie de foto’s online. De foto’s zijn stuk voor stuk bewerkt en logo vrij. Doordat ik alle foto’s lever zitten jullie niet met onverwachte hoge kosten van het nabestellen. Betalen gebeurt na de fotoshoot, je krijgt dan een factuur  toegestuurd.

Vaak worden de foto’s van een fotoshoot vergeten omdat ze op de computer blijven staan. Dat is natuurlijk erg jammer. Daarom heb ik een prachtig album voor deze fotoshoots. Verkrijgbaar in maat 20×20 en 15 x 20cm. Een ideaal formaat om op tafel neer te leggen. Verkrijgbaar in verschillende kleur linnen en met prachtige dikke pagina’s.

_N1A1265

Een album inclusief 10 spreads, (20 pagina’s) kost € 115,- meer pagina’s is mogelijk!